fredag den 10. august 2012

Ulykkelige omstændiggheder

Maria var en ganske almindelige pige på 13 år, med masser af venner og fritidsaktiviteter. Maria gik både til håndbold, dans og ridning. Det var blevet onsdag og Maria skulle til håndboldtræning. Træningen gik godt og alle var i godt humør. Maria skulle cykle de god 2 km. der var hjem, men det var intet problem, da hun cyklede den tur hverdag. Da Maria kommer ud til cyklen var det halvmørkt og småregner, så der var ingen tvivl om at hun ville skynde sig hjem. Da Maria var kun 200 m. fra hjemmet sortner det for hende.

Maria blev kort tid efter fundet liggende i modsatte side af vejen, bevidstløs og blødende. Der blev ringet 112. To dage efter vågnede Maria på Århus Universitets Hospital og kunne hverken snakke eller bevæge sig. Hendes forældre var der og stod smilende med tåre i øjnene. Maria fik at vide at hun havde kørt ind i en lastbil og havde pådraget sig åbent kranibrud, hvilket resulterede i at hun var blevet lam i hele venstre side. Maria tog sig til venstre arm og spurgte hvad det var, hvortil hendes forældre svarede at det var hendes venstre arm.

Fra den dag startede Marias kamp i livet. Genoptræningen skred fremad og benet kom hurtigt i gang igen, men armen ville ikke helt makke ret. Maria var lige pludselig ikke den glade pige længere, hun var den bekymrede, sørgende pige.


Her er Maria ved at lære at gå.
Maria fik åbent kraniebrud og blev lam i venstre side, efter hun kørte ind i en lastbil. Hun blev efterfølende lagt i koma.



Her under ses Maria kort tid inden ulykken




1 kommentar:

  1. Ej hvor er det en forfærdelig historie :( Fik helt tåre i øjnene :/ Håber tingene har lysnet sig lidt i dag på trods af hændelsen.

    SvarSlet