lørdag den 2. februar 2013

Gravid, gift og gårdkøb

Ja sikke en overskrift, men det er jo også længe siden jeg har skrevet noget her inde. Og det er rigtig hvad der står i overskriften, det hele er sket for mig :)

Som nogen sikkert har læst i mine tidligere indlæg, har det været mine drømme og mål for min fremtid som nu er gået i opfyldelse.

Jeg blev gravid i august 2012 og det var jo bare lykken, men jeg må indrømme at jeg ikke lagde det store i det, fordi jeg gerne ville forbi den 12 uge, før end jeg rigtig kunne give los for min begejstring. Jeg var i uge 8 til tidlig scanning fordi jeg havde svært ved at fatte det, men hold da op en oplevelse at få lov og se det lille hjerte hamre af sted allerede. Jeg græd som var jeg pisket af glæde. Tænk sig at skulle vade i gennem hele Kolding Storcenter med våde øjne og folk der kiggede på en, det var ikke så sjovt, men jeg var nu pænt ligeglad for jeg var lykkelig.

I uge 12 skulle jeg så have en nakkefoldsscanning, som bare gik rigtig godt og sikke en aktivitet der var der inde. I uge 14 fortalte vi nyheden til familien og nøj hvor de blev overrasket og glade.

Nå men nysgerrig som jeg er måtte jeg bare vide kønnet på det lille menneske der vokser inde i mig og derfor købte jeg en kønsscanning i uge 15. Det lille pjevs ville da overhovedet ikke ligge stille eller give plads så vi kunne se hvad det var. Efter godt 20 min hvor hun lå med krydsede ben og en hånd for og jeg adskillige gange havde hoppet rundt kom beviset endeligt frem. Det er en lille pige :) Ih hvor blev jeg glad, ikke fordi kønnet havde nogen betydning, men nu kunne jeg rigtig forholde mig til det.

Så blev det den 12.12.12 og så kan i vel gætte hvad der skete den dag? Jo jo vi blev gift på Tønder Rådhus med vore forældre som vidner. Det var en helt fantastisk dag og ikke mindst smuk. Jeg fik ham jeg elsker så højt og jeg kunne ikke være mere glad.

I mellem graviditet og ægteskab havde vi købt en svineejendom med overtagelse den 31.12.12. Endnu en drøm der går i opfyldelse.
Vi har nu haft gården i en måned og jeg må indrømme at det lever helt op til min forventninger, jeg er så tilfreds og ikke mindst træt :) ja det har sku været lidt hårdt, men det er det hele værd.

I LOVE IT :)

Til sidst vil jeg lige efterlade en tanke til min lille kat Claus som måtte lade livet til en bil midt i al denne lykke. Jeg er ked af hun ikke er en del af min lykke, men må hun hvile i fred.

1 kommentar: